BB Het Koekoeksnest - drieluik.jpg

Omgeving & Contact

B&B Het KoeKoeKsnest is gelegen in het hartje van de mooie Rupelstreek, net tussen Antwerpen en Brussel.  Onze B&B Het KoeKoeKsnest bevindt zich op wandelafstand van de A12 te Schelle maar is toch zeer rustig en landelijk gelegen.  

Onze B&B is de ideale uitvalsbasis voor:

  • Wandelen: wandelingen langs 'Schelde Rupel' of 'Boom, Dwalen door verlaten kleiputten en mijmeren langs de Rupel' zijn maar enkele prachtige wandelroutes in de nabije omgeving. Provenciaal domein 'De Schorre' (waar Tomorrowland zich afspeelt) bevindt zich op 5km van onze deur.  

  • Fietsen: Onze B&B is dicht bij verschillende fietsroutes gelegen.  Op slechts een paar honderd meter vind je de aansluiting op het fietsenknooppunt netwerk.  Voor de echte sportievelingen is er natuurlijk ook de fietsroute 'In het wiel van Eddy Merckx'.  Kaarten en meer informatie zijn bij ons te verkrijgen.  

  • Winkelen: Op wandelafstand bevindt zich A12 shopping center.  Daarnaast kunt u ook winkelsteden Antwerpen, Mechelen of Brussel bezoeken, slechts 20 minuten vanuit B&B Het KoeKoeKsnest.

Graag geven wij u advies rond toeristische uitstappen en het verkennen van de Rupelstreek. 

Daarnaast zijn er in de Rupelstreek tal van lekkere bistro's en restaurants.  Ook hier geven wij u graag vrijblijvend ons gastronomisch advies en tips.  

 

Als u vragen/opmerkingen hebt kan u deze hier kwijt.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

Wil u ons even bellen dan kan U terecht op volgende nummers:

Christel: +32 477 76 35 54

Bruno:   +32 477 66 77 73