Front

Rooms

Garden

Breakfast

Dogs

IDEE

Enkele jaren geleden is bij ons het idee gegroeid om iets te doen met de garage, werkplaats die in onze tuin stond.  Na wat mogelijkheden te hebben bekeken hebben we besloten om deze plaats om te bouwen naar een stijlvolle B&B.  Vermits we zelf beide werken en hier in de buurt veel bedrijven zijn, willen we ons voornamelijk richten naar zakenmensen, techniekers, mensen die voor hun werk in de week een slaapplaats nodig hebben.  Een stijlvolle plaats om na een vermoeide werkdag tot rust te komen en ‘s morgens na een lekker ontbijt aan de volgende werkdag te beginnen . . . .

In het weekend verwelkomen we graag toeristen en mensen die deze buurt opzoeken voor een nabijgelegen feestje.

UITWERKING

Gelukkig is Bruno heel handig en wordt het grootste gedeelte van de werken dan ook zelf uitgevoerd.  Wat veel zweet en tranen kost en meer tijd dan verwacht, maar achteraf wel de fierheid over het resultaat. 

RESULTAAT

In februari 2013 zijn we dan ook geopend en stellen we u met trots onze B&B voor.  Onze stijlvolle kamers in de rust van de tuin met voldoende privacy.  Volledig afgewerkt en ingericht met kwaliteitsvolle materialen.

Het ontbijt kan u nuttigen in onze veranda, met zicht op de tuin.

In de voorbije jaren hebben we ook nog wat aan de tuin gewerkt, zodat er in alle rust van kan genoten worden.  Ook voor extra parkingplaatsen is ondertussen gezorgd.